ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР – 2022

Шкільний випускний вечір – це знакова, довгоочікувана подія для всіх учнів. 17 червня 2022 у спеціалізованій школі №173 62 юнаки й дівчини отримали свідоцтва про повну загальну середню освіту. 
На жаль, урочисте свято цьогоріч відбулося під час повномасштабної війни в Україні. Тому й урочистість випускників була ніби патріотичним маршем тих, які своєю працею, наполегливістю, вірою в краще майбутнє довели, що є справжніми патріотами і гідними громадянами України.

На початку зустрічі шкільна громада згадала захисників України, які сьогодні боронять терени нашої Батьківщини і хвилиною мовчання вшанувала тих, хто віддав своє життя за Україну.

Зі сцени лунали патріотичні вірші і пісні, піднесений настрій випускників і віра у незламність українського народу надали кожному учаснику свята впевненості у перемозі правди й свободи над свавіллям.

Директор школи Януш Ірина Володимирівна урочисто вручила випускникам свідоцтва про повну загальну середню освіту і побажала юнакам і дівчатам успіхів, наснаги, терпіння, нових досягнень, сил і натхнення для розбудови вільної незалежної України і мирного неба.

Особливий подарунок підготували вчителі для своїх вихованців. Під гучні оплески випускників і батьків педагоги школи виконали на сцені пісню-привітання з найтеплішими словами.

Школа – це не тільки навчання та настанови. Це дружба, перше кохання, слова підтримки. Перші поразки та перемоги, надії і мрії. Випускники поділилися на сцені своїми спогадами про шкільне дитинство і своїми мріями про майбутнє. Учні 11-А класу показали зворушливу виставу про веселе шкільне життя. Учні 11-Б класу зачарували усіх присутніх на святі душевною піснею, яку написала випускниця Яна Левченко, про незабутні шкільні роки.

На завершення свята на випускників чекав сюрприз – українські пісні у виконанні співака-патріота, соліста групи «Інший день» Володимира Омельченка.

Бажаємо усім випускникам-2022 року успіхів і справжніх досягнень. Ми віримо, що вам вдасться здивувати цей світ своєю ерудицією та вмінням, набутими знаннями та навичками!

Цю сторінку відвідували: 277 раза(-ів)